Prazno zamjensko kućište za ključ citroen: AX, Axel, BX, C1,C3, C4, Picasso, C5, C8, Crosser, VX, C-Zero, Dispatch, DS5, Evasion, Jumper, Nemo, Saxo, Visa, Xantia, Xsara, Zx

Prikazuje se svih 9 rezultata

Prikaži bočnu traku
-23%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa 3 tipke i bez držača za bateriju

125,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa 3 tipke i bez držača za bateriju. Pogledajte video. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-31%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa 4 tipke

120,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa 4 tipke. Pogledajte video ! Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-29%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke

95,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke. Kučište odgovara za nož SX9. Kučište dolazi bez noža jer koristite nož od staroga ključa. Obratite pažnu na nož (sjekiricu) Vašeg ključa da je isti kao na slici jer postoji tri različita modela. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-29%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke

95,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke. Kod selidbe u novo kučište, pripazite da prebacite i chip koji se nalazi  na plastici unutar starog kučišta. Obratite pažnu na nož (sjekiricu) Vašeg ključa da je isti kao na slici jer postoji tri različita modela. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-23%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke bez držača baterije

125,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke bez držača baterije. Baterija se nalazi na elektronici. Pogledajte video. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-23%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke i držačem za bateriju

125,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke i držačem za bateriju. Pogledajte video ! Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-29%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke, HU83

95,00 kn
Kučište ključa za Citroen sa dvije tipke, nož HU83. Pripazite na chip da ga također premjestite u novo kučište, pogledajte video. Obratite pažnu na nož (sjekiricu) Vašeg ključa da je isti kao na slici jer postoji tri različita modela. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.
-23%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen sa tri tipke i držačem za bateriju

125,00 kn
Pogledajte video. Ključevi nisu isti, ali princip izmjene je identičan.
-29%
ZATVORI

Kučište ključa za Citroen/Peugeot sa dvije tipke

95,00 kn
Kučište ključa za Citroen/Peugeot sa dvije tipke. Nož ključa SX9. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, unutar 1 do 5 radnih dana.